Május 10-dikén Madarak és Fák napján a Duna Ipoly Nemzeti Park két környezeti nevelője látogatott el hozzánk. Minden osztály egy-egy óra keretében játékos feladatok során tanulhatta meg, hogy miként tudhatjuk meg, hogy hány éves egy fa, a növekedéséhez mire van szüksége, valamint milyen fajta fák között játszunk nap, mint az udvaron. Majd a fontosabb madár csoportok közös jegyeit fedezhettük fel. Nagyon köszönjük Gál Zsuzsannának és Halász Antalnak a vidám perceket, az elgondolkodtató, ismeretbővítő és értékközvetítő foglalkozást!
Réderné Simon Éva (program szervezője)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További tartalmak

KOSÁRLABDA

2024.04.14.

Az edzések során megismerkedünk a kosárlabda sportággal a KOSÁRPALÁNTA program keretein belül! A program egy széleskörű képességfejlesztés, mellyel megalapozzuk a versenyszerű sportolást, de hasznos hátteret adhat a mindennapi élethez is.

Húsvéti vásár

2024.03.27.

2024.03.26-án, kedden a Szülői Munkaközösség szervezésében a Pusztazámori Napköziotthonos Óvodával közösen húsvéti vásárt rendeztek iskolánkban. Köszönjük a Szülői Munkaközösség elnökének Szalay Zsófiának és minden kedves szülőnek a részvételét és támogatását!

“Ne felejts!” Népdalversenyen

2024.04.20.

A múlt hét szombaton (2024. április 20.) ismét megrendezésre került a Leopold Mozart Zeneiskola hagyományos “Ne felejts!” Népdalversenye, amely minden évben összehozza a népdalok szerelmeseit és tehetséges előadóit. Az esemény