💃🕺 MENŐ MACSKÁK Megszerezték a Második Helyet az Érd Arénában rendezett Akrobatikus Rock & Roll Versenyen! 🥈🎸

2024. Április 28-án az Érd Aréna a ritmus és a szenvedély otthonává vált, amikor a Masters SE legjobb akrobatikus Rock & Roll táncosai versenyeztek a dicsőségért. Büszkén jelenthetjük, hogy az Iskolánk csapata, a MENŐ MACSKÁK is részt vett ebben a kivételes eseményben, és megmutatták, hogy mennyire ügyesen mozognak a parketten!

A MENŐ MACSKÁK csapata nem csupán a lendületes és kreatív táncmozdulatokat hozta a színpadra, hanem azt is, hogy milyen fontos számukra a csapatmunka és az összetartás. A versenyzők minden egyes lépésükkel, forgásukkal és emelésükkel elvarázsolták a közönséget, és elnyerték a bírók elismerését is.

A délelőtt folyamán a hangulat a tetőfokára hágott, miközben a MENŐ MACSKÁK csapata a színpadon újra és újra megragadta a figyelmet és a szíveket. Az eredményhirdetés izgalma végül hatalmas örömre változott, amikor kiderült, hogy a MENŐ MACSKÁK a második helyet szerezte meg az egész versenyen!

Gratulálunk a MENŐ MACSKÁK csapatának ehhez a fantasztikus eredményhez, és köszönjük, hogy ilyen ügyesen képviselték Iskolánkat az Akrobatikus Rock & Roll versenyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További tartalmak

Iskolában az Erdő Program

2024.04.14.

Április 12-én, pénteken az Iskolában az Erdő Program keretében a Budakeszi Vadaspark Erdészeti Erdei Iskola erdőpedagógusa látogatott iskolánkba. Az erdők és fenntarthatóság témakörében tartott foglalkozást tanulóinknak a környezeti nevelést játékos

Madarak és fák napja

2024.05.10.

Május 10-dikén Madarak és Fák napján a Duna Ipoly Nemzeti Park két környezeti nevelője látogatott el hozzánk. Minden osztály egy-egy óra keretében játékos feladatok során tanulhatta meg, hogy miként tudhatjuk

KOSÁRLABDA

2024.04.14.

Az edzések során megismerkedünk a kosárlabda sportággal a KOSÁRPALÁNTA program keretein belül! A program egy széleskörű képességfejlesztés, mellyel megalapozzuk a versenyszerű sportolást, de hasznos hátteret adhat a mindennapi élethez is.