2024.03.26-án, kedden a Szülői Munkaközösség szervezésében a Pusztazámori Napköziotthonos Óvodával közösen húsvéti vásárt rendeztek iskolánkban. Köszönjük a Szülői Munkaközösség elnökének Szalay Zsófiának és minden kedves szülőnek a részvételét és támogatását!

Húsvéti játszóház    

2024. március 27-én, szerdán, a szünet előtti utolsó tanítási napon húsvéti játszóház keretében tanulóink megismerkedhettek a hagyományos húsvéti népszokásokkal és a tojásfestés rejtelmeibe is belevethették magukat.

Hálával tartozunk a Naplemente Nyugdíjas Klub tagjainak és kiemelten Mizsei Jánosné Vali néninek ezért a csodálatos programért!

Köszönjük Pusztazámor Községi Önkormányzatának a támogatást, amelynek köszönhetően minden kisdiák saját készítésű húsvéti ajándékkal térhetett haza!

Az iskola épülete előtt felállított tojásfa köré is közösen készítettünk dekorációt. Bízunk benne, hogy mindenki arcára mosolyt csaltak a kedves díszek!

Köszönöm az összes kollégámnak a támogató hozzáállását és Judák-Kiss Anikó szervezési munkáját!

Horváth Györgyi
tagintézmény-igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További tartalmak

Rocky versenyen a Menő macskák csapata

2024.04.28.

💃🕺 MENŐ MACSKÁK Megszerezték a Második Helyet az Érd Arénában rendezett Akrobatikus Rock & Roll Versenyen! 🥈🎸 2024. Április 28-án az Érd Aréna a ritmus és a szenvedély otthonává vált,

KOSÁRLABDA

2024.04.14.

Az edzések során megismerkedünk a kosárlabda sportággal a KOSÁRPALÁNTA program keretein belül! A program egy széleskörű képességfejlesztés, mellyel megalapozzuk a versenyszerű sportolást, de hasznos hátteret adhat a mindennapi élethez is.

Karate OB verseny

2024.06.01.

Fudokan Országos Bajnokság 2024: Izgalmas Verseny és Kiemelkedő Teljesítmények! 2024. Június 1-jén fantasztikus hangulatban zajlott a Fudokan OB 2024 verseny, amely minden résztvevő számára felejthetetlen élményt nyújtott. A verseny helyszínére