Iskolai étkezés

Az egészséges és ízletes ételek az iskolai mindennapok fontos részét képezik.

Iskolánk az étkeztetést a helyi óvodából, az önkormányzat által fenntartott, modern konyhából oldja meg. Itt az ételeket frissen, gondosan válogatott alapanyagokból készítik el, hogy diákjaink számára változatos és tápláló menüt biztosítsanak.

Az étkezéseket kellemes, éttermi környezetben fogyaszthatják el a tanulók, ahol barátságos és rendezett környezet várja őket. Célunk, hogy az étkezés ne csak egy szükséges napi rutin legyen, hanem egy olyan közösségi élmény, ahol a gyerekek jó hangulatban, nyugodtan tölthetik el az étkezési szüneteket.

Fontos megjegyezni, hogy speciális diétás igények (például ételallergia, intolerancia vagy egyéb diétás előírások) esetén a gyermekek szüleinek kell biztosítaniuk az adott étrendnek megfelelő ételeket, amelyeket az iskola személyzete biztonságosan tárol és előkészít a gyerekek számára.

Az étkeztetés térítési díjáról szóló értesítőt a szülők minden hónapban e-mailben kapják meg. Kérjük, hogy az értesítésben szereplő összeget az ott megadott határidőig legyenek szívesek befizetni.

További információkért az étkezéssel kapcsolatban, vagy egyedi kérdések esetén, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Hornyák Szilvia élelmezésvezetővel.

Étkeztetéssel kapcsolatos dokumentumokat itt tudják letölteni.